Kom tijdens de Toeristenmarkt op dinsdag 27 augustus ervaren hoe veelzijdig en leuk vrijwilligerswerk is!

​Deze markt wordt ingericht door Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. De vrijwilligersmarkt is dé locatie waar vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen in contact kunnen komen met potentiële vrijwilligers. Tijdens deze vrijwilligersmarkt zullen verschillende organisaties en verenigingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg presenteren wat zij doen binnen hun organisatie op het gebied van vrijwilligerswerk.

Misschien vind je net de leuke uitdaging die je zoekt! Wist je dat vrijwilligerswerk het begin kan zijn van iets nieuws, je leven kan verrijken en heel veelzijdig kan zijn? Bovendien is het voor mensen die op dit moment geen betaald werk hebben een prachtige gelegenheid om in de werksfeer te blijven.

Je kunt met de deelnemende organisaties in gesprek over welke talenten je bezit en hoe je deze kunt inzetten in een organisatie. Wellicht komt er een mooie match tot stand.

Kom gerust even langs, ook als je niet direct op zoek bent naar vrijwilligerswerk.

Voor meer informatie over de vrijwilligersmarkt kun je contact opnemen met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt, e-mailadres: vip@welzijnskwartier.nl


<iframe src="//www.youtube.com/embed/nXL_ZS4Psco" frameborder="0" allowfullscreen="" style="font-size: 14px; width: 500px; height: 281px;"></iframe>