Kunst tussen de Koffie

Kom koffie drinken tussen de kunst!

De Burgt in Rijnsburg staat op woensdag 17 augustus tussen 10.00 tot 12.00 uur volledig in het teken van cultuur en creativiteit. Jong en oud tonen hun creatieve talenten tijdens de eerste Koffie- en Kunstochtend die door Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier in samenwerking met Gemiva en Raamwerk wordt georganiseerd. Ook de Zonnebloem uit Rijnsburg doet mee.

Klaas, één van de deelnemers, is bij Wijkcentrum Centraal flink aan het schilderen geslagen. 'Kijk!’, glundert hij van trots. ‘Mijn klus is geklaard. Ik heb een mooi bord gemaakt wat bij de ingang van de Burgt komt te staan. Nu voelen mensen zich vast extra welkom om te komen!' Dat denken wij ook! 

Wat is er te beleven? 
Met Koffie en Kunst  laten we  de vaak verborgen talenten van Klaas, Danielle, Erna, Ria en nog vele anderen schitteren. Bezoekers kunnen van alles bekijken en ook kopen, zoals beelden van keramiek, quilts, grasgraveren, schilderijen, tekeningen, diamondpainting,  sieraden, speeltjes voor de hond, cadeaudoosjes en nog veel meer. Voor kinderen is er een creahoek waar ze leuke kaartjes en knijpers kunnen maken. Op het koffieterras worden bezoekers getrakteerd op wat lekkers wat door cliënten van Wijkcentrum Binders is gemaakt. Alle redenen om te komen dus! 

Meer info
De toegang is gratis. Voor meer informatie mail even met Margreet via margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl of loop even binnen bij het kantoor van Welzijnskwartier in de Burgt.
 

Klaas staat naast een bord waarop staat welkom bij koffie en kunst

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021