Maandag 23 maart fondsenspreekuur GEANNULEERD

Op maandagavond 23 maart a.s. wordt er voor vrijwilligersorganisaties een Fondsenspreekuur gehouden in de Communityruimte van de Rabobank in Katwijk. Update 16 maart 2020: I.v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus gaat deze bijeenkomst niet door!

Heeft uw vrijwilligersorganisatie ideeën voor een project of activiteit maar onvoldoende geld? Misschien kan een fonds u helpen. Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) organiseert, speciaal voor het vrijwilligerswerk, op maandagavond 23 maart a.s. een spreekuur waar u uw plannen voor kunt leggen en bespreken.

U kunt zelf bepalen met wie u in gesprek wilt. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van:

· Fonds 1818,

· de wijkraden uit Katwijk,

· het Samen voor Elkaar fonds, én

· de Rabobank.

Fonds 1818 geeft donaties aan projecten die gericht zijn op de regio waarin het fonds gevestigd is (www.fonds1818.nl). Bij de Rabobank kunnen verenigingen uit Leiden en Katwijk aankloppen. De Wijkraden en het Samen voor elkaar Fonds stellen geld beschikbaar voor initiatieven in Katwijk.

Dus …...........hebt u een plan of activiteit in uw hoofd maar ontbreekt het aan financiën? Leg uw plan, liefst zo concreet mogelijk, voor aan een van de aanwezige fondsen. Zij denken graag met u mee. En wie weet........….misschien wil een van hen zich wel aan uw plan verbinden.

Datum: maandag 23 maart 2020.

Locatie: Communityruimte Rabobank, Valkenburgseweg in Katwijk aan de Rijn.

Aanvang: 19.00 uur. Aanmelden kan tot 15 maart a.s.

Voor meer informatie en aanmelden: Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt Katwijk, emailadres: vip@welzijnskwartier.nl, telefoonnr. 071 – 40 33323. Aan de hand van de aanmeldingen wordt een rooster gemaakt en krijgt u de tijd door waarop u wordt verwacht. Dit om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken.


Update: 16 maart 2020

I.V.M. DE ONTWIKKELINGEN ROND HET CORONAVIRUS GAAT DEZE BIJEENKOMST NIET DOOR!