Nieuw: Yoga en MBvO-lessen in Wijkcentrum PMT

Sport u graag? Of wilt u het sporten op een rustige manier weer oppakken? Verdiep u dan in ons nieuwe aanbod. Vanaf aanstaande september bieden wij twee nieuwe lessen aan, namelijk yoga en MBvO-lessen in Wijkcentrum PMT. Lees snel verder.

Vanaf september bieden wij elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur een yogales aan voor deelnemers van 55 jaar en ouder. Tijdens dit wekelijkse uur krijgt u een yogales die uw lichaam versterkt, uw geest even tot rust brengt en de nodige ontspanning geeft aan het eind van de sessie, allemaal met rustgevende muziek op de achtergrond. Als u altijd al interesse heeft gehad in yoga, dan hoeft u niet te twijfelen – de drempel ligt laag. Onze gediplomeerde docente houdt rekening met eventuele blessures of andere ongemakken. Meld u aan! Bij minimaal vijf aanmeldingen laten wij de les van start gaan.

Na de yogales, volgt tegens de MBvO-les van 10:15 tot 11:15 uur. Deze les is speciaal bedoeld voor deelnemers van ±70 jaar. Tijdens deze les voert u oefeningen uit van vanuit- en naast de stoel, waarbij alle spieren de nodige aandacht krijgen. Ondertussen geniet u van gezellige muziek en wie weet zingt u zelfs mee! Bovendien wordt er extra aandacht gegeven aan veilig bewegen in uw eigen omgeving en daarbuiten. Kortom: een gezellig en actief beweeguurtje met als derde helft tijd voor een bakje koffie! Wij staan klaar om u te verwelkomen. Komt u eens langs om zelf te ervaren welke voordelen beweging voor u heeft? 
Ook voor deze les geldt: meld u aan! Bij minimaal vijf aanmeldingen laten wij de les van start gaan.

De eerste les is gratis. U kunt zich aanmelden via Lilyan Hofstee (06-82052107 of lilyanhofstee@welzijnskwartier.nl) of even binnenlopen bij het PMT-gebouw (Tulpstraat 15A, Katwijk). Daar ligt een inschrijflijst klaar. Tevens kunt u bellen naar onze frontoffice: 071-4033323.

Lijkt u het wat na de eerste les? U kunt lid worden. De kosten voor de yogalessen zijn € 17,50 per maand. De MBvO-lessen zijn € 11,-- per maand (2023-2024). Meer informatie kunt u krijgen van onze gediplomeerde docente. Kom langs en doe mee! 
 

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.