De grootste vrijwilligersactie van Nederland.

De grootste vrijwilligersactie van Nederland

Doe je mee? Nieuwe datum: 28 & 29 mei 2021 

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee? 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen! 

Heeft jullie organisatie een leuke klus?
Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Melddeze dan aan op deze website en doe mee!

Klus aanmelden

Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Klus zoeken

Doe je mee?
Wij dagen iedereen uit om een steentje bij te dragen. Met tijd, energie, geld of kennis. Ondernemers, bedrijven, het grote publiek, iedereen. Door dat met elkaar te doen, met ieder zijn of haar eigen inbreng, hopen we het grootste effect te bereiken.

Financiële bijdrage 
Tot 23 april 2021 kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2021 klus. Hierbij geldt wel: op = op. 
Daarnaast ontvangt elke organisatie - zo lang voorradig - 1 NLdoet promotiepakket per organisatie.  

Ben je op zoek naar een tijdelijk vrijwilligerwerk?

Het platform Doe Mee in Katwijk geeft je een overzicht aan beschikbaar vrijwilligerswerk. Wil je liever iets langsdurigs om iets blijvends op te bouwen? Dat kan ook. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste plek.

Doe Mee in Katwijk