Onderzoek naar oud(er) worden in de wijk

Onderzoek samen met betrokkenen via theaterspel hoe je goed oud(er) kunt worden in de wijk.

Leyden Academy en Welzijnskwartier organiseren samen een bijeenkomst over goed oud(er)worden in de wijk. Bent u geïnteresseerd in wat het betekent om goed oud(er) te worden in de wijk of voelt u zich betrokken bij dit onderwerp? Dan bent u van harte welkom bij de kennismaking van 29 juli van 14.00 tot 15.30 uur in de Zwanenburg. 


In oktober start een onderzoek waarbij buurtbewoners en betrokkenen samen met  Theatermaker Marjolein en onderzoeker Jana van de Leyden Academy en sociaal werkers Maria en Asli van het Welzijnskwartier gaan verkennen wat goed ouder worden nu praktisch inhoudt. Dit onderzoek loopt van oktober tot en met december. Als u benieuwd bent naar dit project en er graag meer over wilt weten, of u wilt meedoen, komt u dan vooral langs de 29e. Iedereen die zich betrokken voelt bij dit onderwerp is welkom. 


Leyden Academy is een kennisinstituut dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen. Waarbij de nadruk ligt op vitaal en betekenisvol leven en verbonden zijn en blijven met de samenleving. 

Maandag 29 juli van 14.00 tot 15.30 uur Zwanenburgstraat 62
•    Locatie: Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62
•    Starttijd: 14:00
•    Eindtijd: 15:30


Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor vragen neem contact op met Jana Kerssies, kerssies@leydenacademy.nl
U kunt ook ter plekke in de Zwanenburg of in het PMTgebouw sociaal werkers Maria van der Plas en Asli Filiz even aanspreken.