Pannenkoekendagen 2019 in aantocht!

In Februari 2019 organiseert Welzijnskwartier de Pannenkoeken-dagen: pannenkoeken bakken voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om de pannenkoeken vervolgens samen op te eten. Dát is de kracht van de Pannenkoekendagen, waardoor nieuwe ontmoetingen ontstaan en bijvoorbeeld bewoners van in-stellingen voor ouderen of gehandicapten een mooie middag wordt bezorgd.

Een aantal jaar geleden is dit evenement voor het eerst georganiseerd. Dankzij positieve reacties over mooie ontmoetingen is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkomend evenement in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Niet enkel het aantal jaren dat de Pannenkoekendagen bestaan is groeiende, ook de deelnemende partijen komen uit een steeds bredere hoek én het aantal dagen dat het evenement wordt georganiseerd. Want dit jaar vinden de Pannenkoekendagen plaats op niet twee, maar drie dagen; 6,7 en 8 Februari.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang en kunnen Pannenkoekenbakkers zich aanmelden. Groepjes van vier jongeren vanaf 12 jaar met één volwassen persoon begeleiding kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier. Zij dienen op één van de dagen beschikbaar te zijn tussen 15:30 en 19:00.

Foto van een pannenkoeken dag ik de Hervormde kerk van Valkenburg

Voor vragen kun je je richten aan Sanne Alblas sannealblas@welzijnskwartier.nl