Fotoverslag Samen Schilderen in de Zwanenburg

Jong en oud maken samen een schilderij
Bezoekers Zwanenburg maken schilderij met (klein)kinderen

Het was een drukte van belang in ‘Huis van de buurt’ de Zwanenburg tijdens de wekelijkse koffieochtend op dinsdag 17 augustus. Want er werden die ochtend door de bezoekers samen met (klein)kinderen schitterende schilderijen op canvas gemaakt. Onder het genot van een bakkie koffie en een stroopwafel (en limo voor de kids) liet iedereen zijn of haar creativiteit de vrije loop.

De eerste schetsten stonden in no time op het canvas, de verf werd op kleur gemengd, en al snel waren alle kids onder aansporing van de opa’s en oma’s druk aan het schilderen. Bekijk de foto’s van de schilderijen hieronder. De foto’s zijn gemaakt door Paul van Houten

Al met al een leuke gezamenlijke activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Er is nog veel meer te doen en te beleven tijdens de zomervakantie de komende weken. Welzijnskwartier heeft een uitgebreid programma voor jong en oud van sport en spel tot cultureel en creatief met voor ieder wat wils. Kijk op www.doemeeinkatwijk.nl voor het volledige programma.