Training "vitale mantelzorgers"

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning gaat de training 'Vitale Mantelzorger' weer aanbieden aan mantelzorgers in de gemeente Katwijk. Gedurende deze training kunt u samen met andere mantelzorgers leren zo vitaal mogelijk te blijven, ontdekken wat u energie geeft en wat energie vraagt en leren hoe u de balans kunt bewaken. Ook is er aandacht voor uw netwerk, goed voor uzelf zorgen en natuurlijk uw specifieke mantelzorgsituatie.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur. De eerste 4 bijeenkomsten vinden wekelijks plaats, de laatste bijeenkomst is een terugkombijeenkomst die wat later plaatsvind.

De data voor de training zijn: dinsdag 22 oktober, dinsdag 29 oktober, dinsdag 5 november, dinsdag 12 november en dinsdag 10 december van 13.30 tot 15.30 uur. Locatie is de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1, 2231 DA Rijnsburg. Voor de continuïteit tijdens de training is het belangrijk dat u alle data aanwezig kunt zijn. Tijdens de training zijn we met maximaal 8 mantelzorgers.

De trainers zijn Piet van der Meij , sociaal werker van Welzijnskwartier en medewerker Team Sociale Ondersteuning en Laura Bakker, sociaal werker van Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning. De training is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeente Katwijk en wordt u kosteloos aangeboden.

Opgeven voor de training of informatie vragen kan bij:

mantelzorg@welzijnskwartier.nl