Vissie Bakken groot succes

350 lekkerbekken, 12 (vrijwillige) bezorgers, 2 visbakkers en veel mooie ontmoetingen


Vrijdag 26 februari jl. hebben collega's van Welzijnskwartier samen met Wijkraad Katwijk Noord en Dunavie lekkerbekjes bij 175 bewoners in de wijk Katwijk Noord bezorgd. Het was smullen van de vis, maar ook fijn om elkaar (op afstand) te kunnen ontmoeten. ‘Vissie bakken’ was een groot succes.


"Wat een leuke heren aan de deur, het visje was heerlijk maar het praatje maakte mijn dag helemaal goed, dank jullie wel" 

Naast een gift voor deze actie vanuit de Wijkraad Katwijk Noord werd er door de wijkraad ook meegeholpen met het bezorgen van de gebakken vis. Wijkraadleden Bert Kom en Johan Zuijderduijn hadden er veel plezier in, “heb je weer een wijk voor ons, we krijgen zulke leuke reacties”.    
 
Sociaal werker sport Raymond Lempers ging op pad met zijn bakfiets. “Ik merkte dat men echt blij was met het contactmomentje, even een praatje even contact met iemand. Het is zo belangrijk”.  
 
Veel blije en fijne reacties maar helaas merkten wij tijdens het bezorgen ook dat er schrijnende verhalen zijn van ouderen én jongeren die zich in deze tijd extra eenzaam voelen of dat er extra zorgen zijn. Met deze actie hebben we ieder een hart onder de riem kunnen steken. Omzien naar elkaar, we doen dit samen! 
 
Dank aan alle sponsors en vrijwilligers die mee hebben geholpen met deze actie. 
Een actie die voor herhaling vatbaar is (zie voor een impressie de foto's op www.kattuk.nl)

Man in blauwe jas bij busje met een zakje vis

Twee mannen bakken vis in de zon

Ben je op zoek naar een tijdelijk vrijwilligerwerk?

Het platform Doe Mee in Katwijk geeft je een overzicht aan beschikbaar vrijwilligerswerk. Wil je liever iets langsdurigs om iets blijvends op te bouwen? Dat kan ook. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste plek.

Doe Mee in Katwijk