Vissie bakken Rijnsburg

Vissie bakken in Rijnsburg
 

Wijkteam Rijnsburg organiseerde op woensdag 26 mei het vissie bakken voor de wijk Frederiksoord.Vorige week hebben de wijkwerkers  de flyers rondgebracht en hier zijn 93 aanmeldingen op binnengekomen.
 
Waar de dag nog met regen begon, brak al heel snel de zon door en konden onze visbakkers Cor en Pascal  de heerlijkste visjes bakken die door de wijkwerkers gelijk warm werden rondgebracht. Omdat DVS Salem in de wijk Frederiksoord valt, besloten we om de bewoners daar ook te trakteren op lekkere gebakken visjes voor bij de lunch.
 
Onze dank gaat uit naar de Buurtpreventie en Dunavie voor het meehelpen om de visjes rond te brengen, kinderopvang Villa Kakelbond voor het beschikbaar stellen van de voorzieningen en Vishandel Harteveld voor het sponsoren van de vis.
 
Waarom doen we dit?  
Ondanks de coronapandemie wil Welzijnskwartier wel goed in contact blijven met de buurtbewoners van de diverse wijken om te weten wat er speelt. Hoe kan dat beter dan op een typisch Katwijkse manier: een lekker visje bakken en deze bij de mensen thuisbrengen. Zo leren wij de wijk en haar bewoners beter kennen en andersom. Win-win dus. Binnenkort zijn andere wijken aan de buurt. Hou je brievenbus goed in de gaten voor de flyer. Want, wie het eerst komt, die het eerst maalt.  

 

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een tijdelijk vrijwilligerwerk?

Het platform Doe Mee in Katwijk geeft je een overzicht aan beschikbaar vrijwilligerswerk. Wil je liever iets langsdurigs om iets blijvends op te bouwen? Dat kan ook. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste plek.

Doe Mee in Katwijk