Vrijwilligerswaardering december

December is dé tijd om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vanwege corona kan het dit jaar niet op de manier waarop u dat gewend bent. Natuurlijk is er een andere manier bedacht om toch alle vrijwilligers te bedanken.
 

1. Bloemen 

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een bloemetje? Dat zijn ze vast allemaal! In de week van 7 december (Nationale Vrijwilligersdag) willen we van elke vereniging in Katwijk 1 vrijwilliger verrassen met een boeket bloemen. Dit bloemetje reiken we in de week van 7 december op een feestelijke manier uit door bijvoorbeeld u als bestuur of door een vrijwilligerscoördinator, maar ook het college van B&W van Katwijk gaat langs bij vrijwilligers. Wij vragen u daarom 1 vrijwilliger aan te melden voor deze verrassing. Geef hier door

2. Persoonlijke kaartjes 

Natuurlijk worden de andere vrijwilligers niet vergeten. Daarom willen we graag iedere vrijwilliger persoonlijk bedanken. Wist je dat er meer dan 26.000 vrijwilligers in Katwijk zijn? Hoe gaaf zou het zijn als we hen samen een persoonlijk kaartje sturen. Wij verzorgen de kaartjes, de verenigingen beschrijven de kaartjes en wij doen ze op de bus.

 Hoe pakken we dit aan? 

  1. Laat voor zondag 15 november (uitgesteld naar 1 december!) weten of jullie meedoen en hoeveel vrijwilligers jullie vereniging heeft; doe dat hier.
  2. Welzijnskwartier brengt zo snel mogelijk de bedankkaartjes naar de vereniging toe; 
  3. Schrijf en adresseer deze kaartjes met een persoonlijk bedankje richting de vrijwilliger. Hulp nodig bij het schrijven? Neem contact op met Welzijnskwartier.
  4. Lever de kaarten in bij Welzijnskwartier (Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk) en wij verzorgen de verspreiding ervan in de week van 7 december
     

Inspiratiesessie
Corona zet vrijwilligerswerk momenteel op zijn kop. We willen graag samen met u bekijken hoe we het vrijwilligerswerk in Katwijk kunnen versterken, vasthouden en vernieuwen. Waar is behoefte aan? Wij inspireren u graag en hebben uw hulp nodig om hiermee samen aan de slag te gaan. We kunnen dit alleen samen, doe vooral mee!

Vul hier de vragenlijst in en geef meteen uw vrijwilliger voor het bloemetje + de kaartjes op. 

In 2021 gaan we met deze input samen aan de slag en bieden diverse inspiratie-sessies aan.