Slootsafari, grote fietsgroep en lekker bewegen met de Vitality Club

Ga er lekker op uit deze zomer!

Muziek maken, schilderen of een leuke puzzeltocht!
Dinsdag 17 augustus kunnen opa's en oma's met hun kleinkinderen samen schilderen in de Zwanenburg (9.30-12.15) en later die middag is een workshop muziek maken om 14.30 op het Cruijf Court. Puzzel jezelf een weg door Rijnsburg op woensdag 18 augustus (10.30-12.30) en vrijdag 20 augustus kunt u genieten van de 'Koffie Deluxe' waar er Eritrese koffie wordt geschonken in het PMT-gebouw (10.00-11.30). Dit is een greep uit het brede aanbod. Er is voor ieder wat wils. Dus kijk snel op doemeeinkatwijk.nl voor alle activiteiten en aanmelden.

Doe mee in Katwijk!
We hebben 100 activiteiten voor jong en oud. Voor jezelf, voor vriendengroepen en gezinnen. Ben je op zoek naar actie, of ben je juist op zoek naar rust, het kan allemaal deze vakantie!  Alle activiteiten, gedurende 6 weken, kun je vinden op www.doemeeinkatwijk.nl. Hier kun je ook inschrijven voor de activiteiten.

Papieren programma
Het zomerprogramma staat ook in de krant van Welzijnskwartier. Niet ontvangen? Ga naar een huis van de wijk. Daar liggen er genoeg! Per week staat het volledige programma aangegeven. In de krant staat ook het reguliere programma van alle wijkteams en ontdek je wat er bij jou in de wijk gebeurt.
 

Kinderen hebben een visnetvast en kijken onderzoekend naar dieren