Welke vrijwilligers vallen er dit jaar in de prijzen?

Onze dorpen, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, staan bekend om het groot aantal vrijwilligers. Maar wie vind jij er dit jaar nu echt uitblinken? Ken je een actieve en betrokken vrijwilliger die het volgens jou verdient om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Dan kun je deze vrijwilliger op dit moment voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen. Het maakt niet uit hoelang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week maar dat iemand vrijwilligerswerk doet naar zijn of haar beste kunnen.

Met de verkiezing 'Vrijwilliger van het jaar' wil de gemeente Katwijk uiting geven aan haar waardering voor al die mensen die zich belangeloos en enthousiast inzetten voor de medemens en samenleving. Vrijwilligers verrijken het maatschappelijk leven, zijn belangrijke verbindende schakels en bieden een helpende hand, luisterend oor en troostende woorden.

Tijdens het VIP Café op dinsdag 10 december 2019 worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt door burgemeester Cornelis Visser. De prijs bestaat uit een oorkonde en een cheque van € 500,= te besteden aan de vereniging of organisatie waar hij/zij zich voor inzet.

De jaarlijkse verkiezing is ook bedoeld om de vrijwilligers beter in beeld te brengen en anderen te stimuleren zelf ook als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen, vrijwilligersorganisaties die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen aan en wacht niet te lang. Aanmelden kan tot 18 oktober 2019.


Het digitale voordrachtformulier is hier te downloaden:
Voordrachtsformulier Vrijwilligersprijzen - Individueel

Voordrachtsformulier Vrijwilligersprijzen - Organisatie

Een papieren versie van het voordrachtformulier is af te halen op onderstaande adressen:

Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk ZH
Welzijnskwartier, Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk
Buurtcentrum De Schelp, Suurmondstraat 1, 2221 TH Katwijk
Huis van de Buurt - De Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62, 2225 DZ Katwijk
Zalencentrum De Voorhof - Vliet Noordzijde 36, 2231 GN Rijnsburg
Het Dorpshuis - Kerkweg 3, 2235 BC Valkenburg

Heeft u vragen over de vrijwilligersprijzen of hulp nodig bij het invullen van het formulier, neem contact op met
Corine Hoek telefoon: 06-13025500 / mail: corinehoek@welzijnskwartier.nl

Uit de voordrachten nomineert de jury 12 vrijwilligers en 3 projecten/organisaties verdeeld over de drie categorieën. Deze genomineerden komen in aanmerking voor de prijs per categorie. Van deze vijftien genomineerden worden portretten gemaakt waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is.