Winter-kinderkledingmarkt in Stappers

Winter-kinderkleding markt in Stappers

 

+ maak je eigen feestkostuum

 

 

Op 23 oktober organiseren verschillende organisaties uit de Koestal gezamenlijk een kinderkledingmarkt van 13:00-18:00. Van 8-20 oktober kan er kleding gedoneerd worden, dat op 23 oktober per kilo verkocht wordt. De opbrengst gaat naar de Voorraadkast. Terwijl ouder(s) en verzorger(s) tussen de tweedehands winterkleding neuzen, kunnen de kinderen knutselen aan hun eigen feestkostuum. 

 

Goed voor het milieu en de portemonnee is de gedachte achter deze kledingmarkt in Stappers op Louise de Colignylaan 61 in Katwijk. De kleding die wordt ingezameld is van maat 50-174, dus voor kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar is er wat te vinden.

 

Feestkostuum

Tijdens de markt is er ook een creatieve hoek voor de kinderen, waarbij ze onder begeleiding met de aanwezige kleding een eigen feestkostuum kunnen knutselen. Zo zijn ze vast voorbereid op de komende najaarsfeesten als Sinterklaas of de jaarwisseling.

 

Kleding doneren

Van 8-20 oktober kan er kleding worden gedoneerd. Dit kan natuurlijk bij Stappers zelf, maar ook bij IKC de Duinroos, de Ontmoetingskerk, Jes Rijnland en De Voorraadkast.

 

Opbrengst

De kleding wordt voor €1,- per kilo verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar de Voorraadkast; “wij verstrekken verkregen voedsel gratis aan mensen in de KRV-gemeente die het tijdelijk zelf niet redden en buiten de voedselbank vallen”. Zij doen dit uitsluitend met vrijwilligers.

 

Van harte welkom voor een bakkie of limonade!

Op 23 oktober tussen 13:00 en 18:00 is de markt in Stappers op Louise de Colignylaan 61 in Katwijk.