Zomer in Katwijk 2021 - Week 4

BINGO MET DE WIJKAGENT

BINGO! Afgelopen week was wijkagent van Rijn de quizmaster tijdens de buurtbingo in Katwijk Noord. Meer dan 30 kinderen en hun ouders speelden mee voor leuke prijsjes. Naast de bingo konden jongeren stuntsteppen bij Scum.

Fietsgroep start Coligny/Stappers
De fietsgroep in Katwijk a/d Rijn begint steeds meer te groeien. Met een leuke groep verkenden ze de omgeving. Sommige fietsen met een motortje en andere trappen met de beenspieren. Lijkt het u leuk om mee te fietsen? Doe mee! Ontmoet andere leuke mensen en raak aan de praat met iemand anders. Dinsdag 24 augustus om 10.00 start de groep. 

Muziek maken, wandelen in Valkenburg of de Foodmarket
Wandel op dinsdag 24 augustus om 19.30-21.00 mee in Valkenburg.  Een gids van Vereniging Oud Valkenburg leidt u rond door pittoresk Valkenburg. Deelname kost 2,- en aanmelden kan uiteraard via doemeeinkatwijk.nl. Op donderdag 24 augustus is er een Foodmarket in de Schelp (Katwijk Noord). Proef van verschillende wereldgerechten en geniet van een goede sfeer. De markt start om 13.00 uur. Ook zijn de hele week in alle wijken buutbakkies. Dit is een greep uit het brede zomeraanbod. Er is voor ieder wat wils. Jong & oud is welkom. Dus kijk snel op doemeeinkatwijk.nl voor alle activiteiten en aanmelden.

Doe mee in Katwijk!
We hebben 100 activiteiten voor jong en oud. Voor jezelf, voor vriendengroepen en gezinnen. Ben je op zoek naar actie, of ben je juist op zoek naar rust, het kan allemaal deze vakantie!  Alle activiteiten, gedurende 6 weken, kun je vinden op www.doemeeinkatwijk.nl. Hier kun je ook inschrijven voor de activiteiten.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.