Zomer in Katwijk 2021

Zomer in Katwijk 2021

Zien wij jou ook tijdens de zomeractiviteiten?


Van 19 juli t/m 27 augustus is het ‘Zomer in Katwijk’. 6 weken lang is er van alles te doen in de gemeente Katwijk. Voor jong & oud, voor jezelf, vriendengroepen én gezinnen. Iedereen kan deze zomer meedoen aan leuke coronaproof activiteiten.  Informatie & aanmelden kan via doemeeinkatwijk.nl.

Het mag weer!
De afgelopen maanden hebben we met z'n allen veel thuis- en stilgezeten. Scholen waren lang dicht, sportparken waren gesloten en zorgcentra mochten geen bezoek ontvangen. De 1,5-meter samenleving hakte erin. We vreesden voor een zomer in de achtertuin of op het balkon, maar ondertussen zijn de maatregelen versoepeld. Voor Welzijnskwartier reden om samen met vele partners toch een heel mooi zomerprogramma voor jou neer te zetten. Doe mee in Katwijk!

Heel veel activiteiten
We hebben 100 activiteiten voor jong en oud. Voor jezelf, voor vriendengroepen en gezinnen. Ben je op zoek naar actie, of ben je juist op zoek naar rust, het kan allemaal deze vakantie!  Alle activiteiten, gedurende 6 weken, kun je vinden op www.doemeeinkatwijk.nl. Hier kun je ook inschrijven voor de activiteiten.

Papieren programma
Het zomerprogramma staat ook in de krant van Welzijnskwartier. Bekijk hem meteen hier online! Per week staat het volledige programma aangegeven. In de krant staat ook het reguliere programma van alle wijkteams en ontdek je wat er bij jou in de wijk gebeurt.

Duin & Bollenstreek
Ook buiten Katwijk is er van alles te doen tijdens de zomer! Kijk op www.welzijnskwartier.nl/zomer2021 voor het programma in Noordwijk, Hillegom, Lisse & Teylingen

Uitnodiging tekst voor Zomer in Katwijk 2021