Doe Mee Krant; dit is er allemaal te doen

Voor de tweede keer starten in de gemeente Katwijk op 17 september de Doe Mee Weken. Alle inwoners kunnen meedoen aan diverse activiteiten. De bedoeling is om weer in beweging te komen, anderen te ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken.

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Tijdens de Doe Mee weken staat dit centraal. Speciale thema’s zijn de aanleiding voor gemeente Katwijk en Welzijnskwartier om met de Doe Mee Weken te organiseren. Samen met diverse lokale partners zijn er allerlei activiteiten te doen van 17 september tot en met 11 oktober.

Speciale weken en dagen
In september en oktober zijn er enkele bijzondere themadagen en themaweken. Bijvoorbeeld de Nationale Sportweek en de week van Toegankelijkheid. Alles is gebundeld in de Doe Mee Weken. Activiteiten in de Doe Mee Weken besteden bewust en onbewust aandacht aan eenzaamheid, ontmoeting en inclusiviteit met als hoofdthema meedoen. Dat is precies wat we willen! Er wordt grootst gestart met het Doe Mee Festival op zaterdag 17 september op het marktplein in Katwijk.

Wethouder Emile Soetendal: ‘Meedoen is in mijn ogen volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Erbij horen. De Doe Mee weken biedt veel verschillende manieren om (weer) deel te nemen aan de samenleving.’

Speciaal voor deze weken is de Doe Mee Krant gemaakt. Je kan een exemplaar ophalen bij al onze locaties in Katwijk, bij jou op de deurmat of je kan hem hier online lezen!

Bekijk hier de Doe Mee Krant

Ga voor een overzicht van alle activiteiten naar www.doemeeinkatwijk.nl en doe mee!

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021