Prijswinnaars IkToon Fotowedstrijd in het zonnetje



Uitreiking prijzen aan winnaars op Doe Mee Markt

Op zaterdag 11 september zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de IkToon Fotowedstrijd  ‘Zon, zee en strand Katwijk’ i.s.m. Natuurcentrum Katwijk. Alle winnaars kregen een mooi canvas met daarop hun winnende foto afgedrukt. Daarnaast had Caroline van het Natuurcentrum nog een leuke verrassing, een mooi boek over het bijzondere duingebied Berkheide. Mooi om inspiratie op te doen voor een volgende fotowedstrijd.

Hierbij willen we de winnaars nogmaals van harte feliciteren met hun prijs en bedanken voor de schitterende foto’s. We zijn ook enorm blij met het grote aantal inzendingen voor de wedstrijd en vooral de kwaliteit van de foto’s. De jury heeft het er absoluut niet makkelijk mee gehad, maar kijkt nu al uit naar de IkToon fotowedstrijd van volgend jaar.
Bekijk de winnaars en alle foto's op Kattuk.nl

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Week van de verbinding!

In het teken van de Week tegen Eenzaamheid organiseren diverse partners (waaronder Welzijnskwartier) diverse activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen. In de week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden door het hele land speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021