Workshop voor een goed keukentafelgesprek voor mantelzorgers

Op dinsdagavond 14 mei organiseert het Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de workshop ‘Hoe bereid ik me voor op een keukentafelgesprek’ voor mantelzorgers in de gemeente Katwijk. De bijeenkomst vindt plaats in Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk. Inloop is mogelijk vanaf 18.30 uur. De workshop start om 19.00 uur en duurt twee uur en we sluiten de avond rond 21.00 uur af met een hapje en een drankje.


Voor veel zorg en begeleiding kunt u bij de gemeente terecht. U krijgt dan een gesprek met een WMO Consulent: het keukentafelgesprek. In dit gesprek moet u aangeven wat u belangrijk vindt in uw leven, wat er goed gaat, wat er minder goed gaat en welke zorg of ondersteuning daarbij past. Naar aanleiding daarvan wordt er besloten welke hulp u van de gemeente ontvangt. Het is dus belangrijk dat u zich goed voorbereidt op het keukentafelgesprek. Maar hoe doe je dat? Jessica Apon, Trainer Sociaal Domein, geeft u deze avond informatie over de veranderingen in de zorg en daarnaast ontvangt u handige tips om u te helpen voor, tijdens en na het keukentafelgesprek.

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Stuur dan een mail met naam en adresgegevens aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar onze frontoffice op 071-4033323. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom!


Neem gerust een keer een kijkje op onze website