De LHBTIQ+ info folders Gemeente Katwijk zijn binnen

Eindelijk is het zover!

Vol trots presenteren wij de eerste LHBTIQ+ informatiefolder van de gemeente Katwijk. Een folder boordevol handige informatie, verwijzingen en contacten voor jong tot oud.

Maandenlang zijn Kattuk.nl, Welzijnskwartier, Kwadraad, FamilySupporters en de gemeente Katwijk bezig geweest met de folder. Nu is het eindelijk zover; ze zijn binnen! Speciale dank gaat uit naar de jongeren van de LHBTIQ+ groep voor hun input en klankbord, grafisch stagiair Marique voor het fantastische ontwerp, Paul en Robbert voor de redactie en Jens voor de begeleiding van het hele traject.

De folder is vanaf volgende week voor alle geïnteresseerden in Katwijk beschikbaar en wordt verspreid bij o.a. buurthuizen, jongerencentra, bibliotheken, huisartsen en informatiepunten van de gemeente. Wil jij of je organisatie de folder delen? Dat kan! Op donderdagen tussen 15.00 en 21.00 uur kun je een stapeltje folders ophalen op de redactie van Kattuk.NL op Voorstraat 59 in Katwijk. Of mail lhbti@kattuk.nl met naam en adres. Dan worden ze naar je opgestuurd. 

De folder is HIER (pdf) digitaal beschikbaar en alle info is volgende week ook te vinden in een handig overzicht op Kattuk.nl/lhbti. Neem ook een kijkje op de nieuwe LHBTIQ+ pagina van de gemeente Katwijk waar de groep ook input voor heeft geleverd.

De LHBTIQ+ folder