Welzijnskwartier deed mee aan NL-Doet en zette zich in voor Het Lichtpunt

Als organisatie iets doen voor anderen; dat kan tijdens NL-Doet!

Daarom heeft Welzijnskwartier vrijdag 15 maart de handen uit de mouwen gestoken bij Het Lichtpunt in Katwijk. Een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt en begeleidt. Samen iets doen tijdens NL-Doet levert zoveel op!

Het Lichtpunt vroeg ons hun tuin om te toveren tot een moestuin. Het was een heel gezellige dag, we hebben onze spierballen laten rollen, leuke ontmoetingen gehad én een resultaat om trots op te zijn. In de middag konden we namelijk feestelijk de opening van ‘Het Lichttuintje’, de nieuwe moestuin, van Het Lichtpunt vieren. In deze moestuin kunnen de bewoners van Het Lichtpunt hun energie kwijt en, zodra het weer een beetje meezit, de eigen oogst eten tijdens de gezamenlijke maaltijden. 

NL-Doet is wat ons betreft een echte society booster - een aanjager van een verbonden en leuke samenleving! Gelukkig hoef je daar telkens opnieuw een heel jaar voor te wachten. Ben jij benieuwd hoe jij zelf een ander een boost kunt geven? Kijk eens op www.doemeeinkatwijk.nl om te zien welke stichting of vereniging jouw hulp goed kan gebruiken. Je kan natuurlijk ook jouw aanbod achterlaten op het online prikbord (www.doemeeinkatwijk.nl/prikbord). Wil je het groter aanpassen door bijvoorbeeld een keer met jouw vriendengroep, vrijmibo collega's of met je hele organisatie sociale impact maken? Neem dan contact op met Society Booster William Slotboom: williamslotboom@welzijnskwartier.nl.

 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.