Ontmoetingsgebakjes in Rijnsburg

Ontmoet elkaar met een gebakje

Het wijkteam Rijnsburg Welzijnskwartier organiseert rondom de Week tegen Eenzaamheid, een leuke ontmoetingsactie voor inwoners van Rijnsburg. Denk aan iemand uit uw straat die weinig bezoek ontvangt, of misschien ben je al een tijdje niet bij je oma langs geweest? Dan is dit een goed moment om in actie te komen.

Zo bestel je
Bestel bij Welzijnskwartier een gratis Rijnsburgs kasteeltje en ga op bezoek bij iemand die opfleurt van wat extra aandacht en het bijbehorende bezoekje. De gebakjes, max 2 per persoon, kunnen aangevraagd worden tot en met 11 oktober via de link https://www.doemeeinkatwijk.nl/  of via de frontoffice van Welzijnskwartier op 071-4033323.

De gebakjes kunnen op donderdag 14 oktober tussen 7.00-17.30 uur worden opgehaald worden bij Bakkerij Gebr. Van Tilburg, Anjelierenstraat 2a, Rijnsburg (winkelcentrum de Hoftuin). Sociaalwerkers zullen op de piekmomenten aanwezig zijn bij het ophaalpunt.

 

Week van de verbinding!

In het teken van de Week tegen Eenzaamheid organiseren diverse partners (waaronder Welzijnskwartier) diverse activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen. In de week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden door het hele land speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021