Social Friday Pubquiz voor jongeren

Gave prijzen winnen en andere jongeren ontmoeten in de Duin & Bollenstreek

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar hoe pak je dat nou goed aan? Social Friday has your back! Welzijnskwartier organiseert een Social Friday activiteit  op vrijdagavond 1 oktober aanstaande. Meld je meteen aan.

Pubquiz - Wie weet het meeste?
Welzijnskwartier organiseert voor jongeren in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen de Social Friday Pub Quiz. Er zijn 6 vragenrondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Jongeren kunnen zowel online als bij een jongerencentrum van Welzijnskwartier meedoen. Zo kan iedereen deelnemen en mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is een belevenis naar keuze. Denk aan een high-tea, een escaperoom of misschien heb je zin in een potje paintbal. Je strijdt met jouw groep tegen andere jongeren in de andere gemeenten. Dus de winnaars gaan niet alleen met een vette prijs naar huis, maar zij mogen zich ook de slimste van de hele Duin & Bollenstreek noemen!

Praktische informatie
Voor wie: jongeren van 12 t/m 23 jaar
Wanneer: 1 oktober van 19:30 – 20:30
Waar:
 

Katwijk

Noordwijk

Teylingen

Hillegom

Lisse


Groep: 2-10 personen
Kosten: gratis
Aanmelden

Sociale boost
Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 1 oktober anderen ontmoeten tijdens een gezellige Social Friday activiteit.

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren. Samenwerkende partners voor Social Friday zijn Argan, Sociaal Werk Nederland, Young Impact, NJR, Mind Young en T-Mobile Nederland.
 

Week van de verbinding!

In het teken van de Week tegen Eenzaamheid organiseren diverse partners (waaronder Welzijnskwartier) diverse activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen. In de week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden door het hele land speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021