Folder " samen aan de slag voor mantelzorgers "

Verwijs jij al door? Mantelzorgers zijn overal. Je bent het, je wordt het of je zult het nodig hebben. Mantelzorg(er). Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Mantelzorgers geven zelf aan dat zij het meest behoefte hebben aan professionals die (h)erkennen dat zij mantelzorger zijn en erkennen wat zij allemaal doen voor hun naasten. Als professional hoef je niet alles zelf op te pakken, maar signaleer en verwijs door naar Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning. Wij hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen van mantelzorgers en delen onze kennis graag. Door een goede ondersteuning houdt een mantelzorger zijn/ haar mantelzorgtaken langer vol.

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning biedt haar diensten aan mantelzorgers binnen de gemeente Katwijk. Wij bieden onder andere informatie, advies, praktische ondersteuning en emotionele steun bij mantelzorg. Verder organiseren wij themabijeenkomsten met een informatief en/of ontspannen karakter. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen mantelzorgers even los zijn van de zorg en in contact komen met andere mantelzorgers. Neem eens een kijkje op onze website.

Wij hebben een nieuwe folder voor professionals ontwikkelt en delen deze graag met je.

Zodat wij samen aan de slag kunnen om mantelzorgers in Katwijk in beeld te krijgen en hun welzijn samen te verhogen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van onze dienstverlening, activiteiten en cursussen gebruik kan maken, daarom is ons aanbod gratis.

Indien je exemplaren wenst te ontvangen van onze folder, stuur dan een mail naar mantelzorg@welzijnskwartier.nl