Online Webinar: vrijwilligerswerk & corona

Door corona ziet vrijwilligerswerk er heel anders uit. Sommige taken zijn weggevallen en op afstand contact houden wordt steeds lastiger. Op donderdag 4 februari 10:00 geven we je in de Online Webinar tips en tricks hoe je voor verbinding en betrokkenheid zorgt. En welke stappen je daarvoor moet zetten. Het wordt een interactief halfuurtje!

Programma
Tijdens het halfuur krijg je tips van andere vrijwilligersorganisaties uit Katwijk en wordt een scala aan nieuw vrijwilligerswerk gepresenteerd. Allerlei gave vacatures die gewoon doorlopen tijdens de lockdown en corona. Ook hebben we een aantal verrassingen tijdens het programma. Kortom: dit wil je niet missen.

Meedoen?
Kijk op donderdag 4 februari om 10:00 mee op YouTube. Je kunt vragen stellen in de chat. Heb je van te voren al vragen? Mail jouw vraag naar vrijwilligers@welzijnskwartier.nl.


Kijk live mee:

Skills voor jouw droombaan ontwikkelen!

Wil jij jouw talenten ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en iets doen voor de samenleving? Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan voor het MDT-traject!

Doe mee aan MDT