Aandacht voor jonge mantelzorgers

Lekker even uitwaaien!

We weten dat vooral jongeren coronamoe zijn, dat deze periode een impact op hun leven heeft. Maar stel je eens voor dat je jong bent en zorgt of zorgen maakt over iemand van wie je houdt die langdurig ziek, verslaafd of gehandicapt is. Normaal gesproken kan zo'n situatie al zwaar zijn.

 

Voor de jonge mantelzorgers in Katwijk bestaat het programma jonge helden, waar zij ondersteuning, lotgenotencontact maar vooral leuke ontspannende uitjes georganiseerd worden. Dit laatste kan door de maatregelen niet doorgaan maar ook in deze tijd staan wij klaar voor onze jonge helden. Wij bieden hen een luisterend oor, denken mee naar oplossingen en er is de mogelijkheid om uit te waaien tijdens een wandeling.

Ben of ken jij een jonge mantelzorger? Aanmelden of vragen over het jonge helden programma mail naar nadinedekoning@welzijnskwartier.nl ook kan er contact opgenomen worden tijdens het dagelijks klets uurtje.

Meer informatie over Jonge Helden

Skills voor jouw droombaan ontwikkelen!

Wil jij jouw talenten ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en iets doen voor de samenleving? Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan voor het MDT-traject!

Doe mee aan MDT