Jonge mantelzorger

Eén op de vijf jongeren zorgt voor een ziek familielid: een vader, moeder, broer, zus, opa of oma. Deze jonge mantelzorgers noemen we Jonge Helden. Om hen te ondersteunen bieden we workshops en begeleiding.

Contact

Jonge Helden

Jonge mantelzorgers noemen we ook wel: Jonge Helden! Ze hebben veel meer taken dan andere jongeren en komen minder aan zichzelf toe. Denk maar eens aan het dagelijks ophalen van je kleine broertje, het halve huishouden moeten doen of vaak stil moeten zijn, vanwege een zieke vader.

Op zich is zorgen voor iemand anders vaak leuk en dankbaar. Maar door al die extra taken kun je ook te weinig tijd voor jezelf over hebben. Soms krijg je hier last van op school, op je werk of met je vrienden.

Contact

 

Even je hoofd leegmaken

Voor al die Jonge Helden staan we klaar. Met een luisterend oor, maar zeker ook met allerlei leuke activiteiten waar je andere Jonge Helden ontmoet. Zo organiseren we workshops, gaan we regelmatig naar het strand om even uit te waaien en pikken we af en toe een gezellig gezamenlijk terrasje. Even niet zorgen, maar gewoon met elkaar leuke dingen doen.

Zin om eens aan te sluiten bij de Jonge Helden? Bel of app dan met jongerenwerker Amber Slobbe.

 

Vrijwilligers die aan de klas les geeft

Wij helpen je graag in Katwijk

Foto van Amber Slobbe

Amber Slobbe

Sociaal Werker

Jongerenwerker Katwijk a/d Rijn

Wij helpen je graag in Noordwijk

Foto van Jeroen van der Voort

Jeroen van der Voort

Sociaal werker

Sociaal werker