LVB Activiteiten voor jongvolwassenen

In Katwijk en in Voorhout organiseren onze sociaal werkers activiteiten voor jongeren/jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Activiteiten voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking

Door mee te doen aan deze activiteiten kunnen deelnemers op een veilige en aansprekende manier hun sociale netwerk vergroten en de gevoelens van eenzaamheid die bij hen vaak aanwezig zijn, verminderen.

Het LVB café in Katwijk
In Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 te Katwijk, komen elke donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur jongvolwassenen bij elkaar in het LVB café. Samen met een speciaal hiervoor opgeleide sociaal werker verzinnen en organiseren de jongeren leuke en ontspannende activiteiten. Denk aan een filmavond, lekker samen chillen, een beauty-avond, speurtocht door de wijk etc.

De leeftijd van de deelnemers varieert tussen de 12 en 40 jaar oud. In hun denkwijze en leefwereld sluiten ze goed bij elkaar aan ondanks de verschillende leeftijden.

 

No Worries in Voorhout

In jongerencentrum EX-Voto, J.van Beierenweg 118b te Voorhout, komen maandelijks op zaterdagavond jongeren van 20.00 - 22.30 uur bij elkaar tijdens de No Worries bijeenkomsten. De leeftijd van jongeren varieert tussen de 14 en 21 jaar. Ook bij No Worries staat elkaar ontmoeten en leuke en ontspannende activiteiten doen centraal, zoals een glitter- en glamouravond, samen chillen etc.