Kleine koffiegroepen

Wilt u liever niet meedoen in een grote groep. Dan kunt u op meerdere locaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg deelnemen aan een kleine gezellige koffiegroep.

Contact

Samen koffiedrinken

Speciaal voor senioren die liever niet in een groot gezelschap zitten, organiseren we koffiemomenten voor kleine groepen. Dat doen we op verschillende momenten in de week in meerdere locaties. Per keer komen er maximaal 10 senioren bij elkaar om koffie te drinken, te kletsen en samen te eten. Deze kleine groepen worden begeleid door deskundige vrijwilligers. Kom vrijblijvend een keertje kennismaken om te ontdekken of het wat voor u is. Een afspraak hiervoor maken kan natuurlijk ook.

Koffiedrinken kan op deze locaties:

  • Zwanenburg, Katwijk Zee: iedere maandag & dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur (via intake bij Maria van der Plas), maandagmiddag van 15:00 tot 16:30 vrije inloop 
  • Torenflats, Katwijk Noord: iedere donderdag van 10:00 tot 12:00 uur
  • PMT-gebouw: iedere vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur.
  • Stappers, Katwijk ad Rijn: iedere vrijdag van 10:30 tot 12 uur aansluitend buurtlunch

Check jouw wijkteam

SeniorWeb Katwijk

Persoonlijk computerhulp
Seniorweb Katwijk, onderdeel van Welzijnskwartier, staat klaar om mensen die er zelf niet helemaal uit komen, te helpen met hun computer, laptop, tablet en/of smartphone. De vrijwilligers van Seniorweb maken mensen graag wegwijs in deze digitale wereld. Ze nemen graag onzekerheid weg om met mensen te oefenen. Ze geven zowel cursussen als 1 op 1 begeleiding. 'We krijgen regelmatig te horen van onze bezoekers dat wij doorgaans meer geduld hebben dan hun digitaal-handige kleinkind, en de rustige uitleg die we geven wordt zeer gewaardeerd.'

1 op 1 afspraken
Heeft u vragen of hulp nodig, nodig uzelf dan uit bij Seniorweb Katwijk. Zij zijn voor een 1 op 1 afspraak beschikbaar in de Zwanenburg in Katwijk op dinsdagochtend en de Burgt in Rijnsburg op woensdagochtend. Een afspraak inplannen kan door te bellen naar Welzijnskwartier 071 403 33 23. 

Oudere man dansend op muziek

Wij helpen je graag

Foto van Maria van der Plas

Maria van der Plas

Sociaal Werker - Ontmoeten