Alzheimer Café

Het Alzheimercafé is de maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partner, kinderen, familie, buren en vrienden.

Contact

Praten over dementie?
Vragen over dementie?

Kom naar het Alzheimercafé in Katwijk. Elke maand praten bezoekers in alle openheid met elkaar over een leven met dementie onder leiding van deskundige gespreksleiders. Iedere bijeenkomst heeft een specifiek thema rondom dementie. Variërend van 'hoe wordt een diagnose gesteld?' tot 'wat komt er bij opname in een verpleeghuis kijken?' Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen, om met elkaar ervaringen uit te wisselen en voor gezelligheid.


Elke 2e woensdag van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur in de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk aan Zee. Entree gratis. 

13 september: Hoe herken ik dementie
11 oktober: Wegwijs in zorgland
8 november: Dementie en medicatie
10 januari: Notariële zaken bij dementie
14 februari: Zinvolle dagbesteding
13 maart: Rouw bij levend verlies
10 april: Hulpmiddelen en leervermogen
8 mei: Omgaan met verander gedrag
12 juni: Ineens word je mantelzorger

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Annelies van Paridon, Welzijnskwartier Katwijk tel. 071-4033323 of mail naar anneliesvanparidon@welzijnskwartier.nl

Samenwerkingsverband 
Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg Katwijk, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Contact

 

Wij helpen je graag

Foto van Annelies van Paridon

Annelies van Paridon

Sociaal werker

Sociaal werker