Alzheimer Café

Het Alzheimercafé is de maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partner, kinderen, familie, buren en vrienden.

Contact

Praten over dementie?
Vragen over dementie?

Kom naar het Alzheimercafé in Katwijk. Elke maand praten bezoekers in alle openheid met elkaar over een leven met dementie onder leiding van deskundige gespreksleiders. Iedere bijeenkomst heeft een specifiek thema rondom dementie. Variërend van 'hoe wordt een diagnose gesteld?' tot 'wat komt er bij opname in een verpleeghuis kijken?' Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen, om met elkaar ervaringen uit te wisselen en voor gezelligheid.

Alzheimer cafe is weer live in de Zwanenburg
Elke 2e woensdag van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur in de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk aan Zee. Entree gratis. 

11 januari - Notariële zaken
8 februari - Omgaan met veranderd gedrag
8 maart - Hulpmiddelen bij dementie
12 april - Rijvaardigheid bij dementie
10 mei - Leervermogen bij dementie
14 juni - Een naaste vertelt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Annelies van Paridon, Welzijnskwartier Katwijk tel. 071-4033323 of mail naar anneliesvanparidon@welzijnskwartier.nl

Samenwerkingsverband 
Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg Katwijk, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Contact

 

Wij helpen je graag

Foto van Annelies van Paridon

Annelies van Paridon

Sociaal werker

Sociaal werker