Een naaste vertelt - Alzheimer Café

Wat doet dat het met je wanneer je naaste dementie krijgt?

Op woensdag 14 juni a.s. vindt er een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk.  Deze avond is Linda van der Voort de gastspreker, haar vader Anton heeft al jaren de diagnose Dementie en is woonachtig in een verpleeghuis. Zij vertelt haar persoonlijke verhaal van het horen van de diagnose, het verdriet en het moment van opname in het verpleeghuis en alles daarna. 

Dementie heeft een grote impact op het leven. Wat doet dat met je relatie wanneer je naaste dementie krijgt? Het gecompliceerde van deze ziekte is dat diegene als mens kan veranderen. Verder is Annelies van Paridon te gast, sociaal werker mantelzorgondersteuning Welzijnskwartier, zij komt vertellen wat wij voor jou als mantelzorger kunnen betekenen.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.   
  
Alzheimer Café Katwijk
Het Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Topaz, Buurtzorg Katwijk, Welzijnskwartier en Alzheimer Nederland.   
  
Indien u  meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Annelies van Paridon, Mantelzorgondersteuning Welzijnskwartier 071-4033323  

Meer over mantelzorg in Katwijk

 

Nieuws