Zomer in de Duin & Bollenstreek

Wil je weten wat er allemaal te doen is in de Duin & Bollenstreek? Dan ben je hier bij het juiste adres. Klik, kijk en geef je op voor de activiteiten. Doe mee!

Zomer in Katwijk

Van 19 juli t/m 27 augustus is het ‘Zomer in Katwijk’. 6 weken lang is er van alles te doen in de gemeente Katwijk. Voor jong & oud, voor jezelf, vriendengroepen én gezinnen. Iedereen kan deze zomer meedoen aan leuke coronaproof activiteiten. Informatie & aanmelden kan via doemeeinkatwijk.nl.


Lees de zomerkrant hier

Fotowedstrijd

 

 

 

Uitnodiging tekst voor Zomer in Katwijk 2021

Tour de Bollenstreek - Highlight deze zomer

Op donderdag 29 juli maken wij een prachtige fietstocht door de Bollenstreek van 26 km waarbij we langs elk jongerencentrum fietsen waar de jongerenwerkers van Welzijnskwartier al die leuke activiteiten organiseren. We stoppen bij elk centrum voor een drankje, een snack of een uitgebreide lunch. We gaan uit van heerlijk weer en zullen zorgen voor de nodige verkoeling tijdens de rit zodat iedereen de finish gaat halen. Daar kun je namelijk een welverdiende beloning in ontvangst nemen.Doe mee en meld je aan door een mailtje te sturen naar lindsaykorsuize@welzijnskwartier.nl en vermeld daarin je naam, leeftijd, 06 en of je op je eigen fiets komt of dat je er een van ons wilt lenen.  

Dan zien we je graag aan de start om 11.30 bij jongerencentrum The Base, van Panhuysstraat 15 in Noordwijk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Waar zijn we te vinden?

Vooral op straat en hangplekken. Daarnaast zijn we zeer actief op alle socials waar jongeren op zitten en in alle jongerencentra in de Duin- en Bollenstreek.

Je kunt ons bereiken via onze social media kanalen en via het wijkteam bij jou in de buurt.

Overzichtpagina wijken